Tarieven

Massage van een uur: € 50,=
In overleg te bepalen of het vooral ontspannend of steviger mag. In een uur kan een algehele lichaamsmassage gedaan worden, of kan gekozen worden voor extra aandacht voor bijvoorbeeld rug en schouders, hoofd en/of voeten. Kom je voor de eerste keer, dan ruim ik wat extra tijd in om te kunnen bespreken wat je wil en wat mogelijk is.

Sessie van 90 minuten:€ 80,=
Tijd genoeg voor een uitgebreide massage, waarin ook ruimte is om dat wat er ter plekke gebeurt te benoemen en te bespreken. Na de massage nemen we de tijd voor een gesprek, oefeningen of een wandeling. Lichaamsbewustwording is leuk, maar wat wil je lichaam je eigenlijk vertellen en hoe ga je daarmee om?

Massage van een half uur: € 30,=
In een half uur kunnen bijvoorbeeld schouders en rug gedaan worden, of alleen hoofd of voeten, of een (sport)massage voor armen of benen.

Stoelmassage 25 minuten: € 25,=
De vooral voor een zittend beroep belangrijke spieren van rug, nek en schouders krijgen hier aandacht. een massage die gemakkelijk tussen het werk door kan, want je hoeft er niet voor uit de kleren en er wordt geen olie gebruikt. Ook te boeken op de werkplek, helpt tegen rsi en ziekteverzuim.